Traqtaq

TraqTaq is specialist op het gebied van IOT (Internet Of Things), een verzamelnaam voor online oplossingen, waarbij verschillende apparaten met elkaar verbonden zijn. In deze zeer brede markt, heeft TraqTaq zich toegespitst op een paar specifieke oplossingen.

TempTraq

Als eerste zijn we gespecialiseerd in online temperatuurregistratie. Begonnen in de (vracht)wagens als toevoeging op een Track & Trace systeem, is het ondertussen uitgebreid naar een vaste oplossing voor voedingsmiddelen en farmacie. Denk hierbij aan koel/vrieskasten uitgerust met een temperatuursensor (taq) welke uitgelezen worden door een gateway en vervolgens doorgestuurd naar onze servers. Dit alles volgens de strenge HACCP- en GDP-eisen.

Kijk op TempTraq voor meer informatie en toepassingen.

.

BasicTrack

Met het product BasicTrack, hebben we een Compleet voertuigvolgsysteem met rittenregistratie, inclusief hardware, all-in voor maar € 9,50 per maand.

BasicTrack is hetgeen 80% van de gebruikers wenst, een simpel online voertuigvolgsysteem voor de rittenregistratie en urencontrole. Als er opties gewenst zijn, kan dat uiteraard ook, maar in dat geval kunt u contact opnemen.

Kijk op www.basictrack.nl Voor uitgebreide informatie.

AssetTraq

De derde oplossing spitst zich toe op het volgen van assets. Denk hierbij groot aan aanhangers, trailers, boten, etc.. en klein aan werkmaterieel, scooters, etc..
Kijk op AssetTraq voor meer informatie

Neem contact met ons op!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

11 + 1 =